Werken bij Stade Bouw

Stade Bouw is op zoek naar (allround) vaklieden die een hoogwaardig afwerkingsniveau nastreven, met oog voor detail en design.

Vaklieden die het bouwproces begrijpen van aanvang tot oplevering. Die begrijpen dat werkzaamheden bij onze opdrachtgever ook betekent dat ze te gast zijn en zich als betrouwbaar vakman of -vrouw gedragen.

Kortom, wij zoeken vaklieden die kwaliteit stellen boven kwantiteit. En die met recht het visitekaartje zijn of kunnen worden van Stade Bouw.

Stade Bouw is een groeiend bedrijf in de woning- en utiliteitsbouw in de regio Rotterdam. Kom werken met een jong en enthousiast team van vakmensen, om samen bijzonder (maat)werk op te leveren voor onze opdrachtgevers.

Wij werken uitsluitend met VCA gecertificeerde vakmensen, en zijn tevens een Erkend Leerbedrijf.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar zowel eigen personeel als zzp’er opdrachtnemers. Momenteel hebben wij de volgende vacatures, klik op de betreffende link(s) voor meer informatie:

Functie eisen:

  • aantoonbare ervaring of onlangs opleiding afgerond
  • je werkt zelfstandig en bent klantgericht
  • kwaliteit gaat bij jou boven kwantiteit
  • in bezit van VCA diploma & rijbewijs B
  • woonachtig in regio Rotterdam

Ook met zzp-elektriciens en zzp-stukadoors komen wij graag in gesprek!

Interesse?

Neem gerust telefonisch contact op voor meer informatie of stuur ons per e-mail een sollicitatie. Klik hieronder om met ons in contact te komen.