TOTAALRENOVATIE

Door Stade Bouw uit te voeren totaalrenovatie, oplevering vindt plaats in het 3e kwartaal 2019.

De vier gerenoveerde appartementen bevinden zich in een karakteristiek pand op de 1e, 2e, 3e en 4e verdieping, rustig gelegen op het Noordereiland met fantastisch uitzicht op de Rotterdamse skyline. 86 m2 vloeroppervlak, verdeeld over twee kamers inclusief een optie tot realisatie dakterras aan achterzijde van de woning.

De huidige staat van de woning is slecht, conform het technische rapport van de VVE dient er aan het gehele pand veel te worden verbeterd. Tevens is er sprake van achterstallig onderhoud, alsmede verkeerde aanpassingen aan de woning. Daarom heeft Stade Bouw gekozen voor een totale renovatie, waarbij alles wordt aangepakt met behoud van de originele details. Kortom dit worden appartementen die voldoen aan alle nieuwste verwachtingen in “stijl en klasse”.

Indien u een beeld wilt van het eindresultaat, kijkt u dan gerust verder op de website. Dit geeft een goed beeld van hoe wij werken, en wat er van ons wordt verwacht. U kunt ons natuurlijk ook op Instagram volgen, dan blijft u op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen.

De begane grond is vooralsnog geen deel van het huidige renovatieplan. Heeft u interesse in het appartement op de begane grond dan verwijzen we u naar makelaar Ooms: dit appartement is in het bezit van een andere eigenaar, maar wel te koop. Uiteraard kunnen wij u advies geven over het bestaande technische rapport. In verband met wederzijdse belangen zitten wij graag met de toekomstige eigenaar rond de tafel.

ONZE PROJECTEN