Over ons

Stade Bouw is een Rotterdamse bouwonderneming. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, alles is bespreekbaar en samen zoeken we de grenzen van wat mogelijk is. Wij adviseren en bedenken samen met u. Op naar een prachtig en uniek eindresultaat!

Wij zijn actief op het gebied van verbouw, renovatie, afbouw, onderhoud en werken in opdracht van particulieren, bedrijven en vastgoedbeheerders.

Een hoogwaardige afwerking vinden wij belangrijk. Met oog voor detail streven we naar kwaliteit van zowel gebruikte materialen als niveau van oplevering. Daarnaast denken we graag met u mee over uw ontwerp en uiteindelijke afwerking, passend bij uw persoonlijke stijl en smaak.

Wij komen u graag te stade!

Onze aanpak

Wij zijn graag helder in onze aanpak en maken hier vooraf duidelijke afspraken over met u:

 • OPSTELLEN PLAN

  Uw wensen vertalen we gezamenlijk in een plan, inclusief ontwerp, planning en overzicht van alle werkzaamheden.

 • BEGELEIDING & VOORBEREIDING

  Overleg met omwonenden en eventuele andere gebruikers. Indien van toepassing nemen we graag voor u de aanvraag voor de benodigde vergunning(en) of subsidieregelingen zoals “subsidie energiebesparing eigen huis” uit handen.

 • AANVANG WERKZAAMHEDEN

  In overeenstemming met de planning wordt gestart met de eerste werkzaamheden.

 • TUSSENEVALUATIE

  Naast het doorlopende contact met u tijdens het werk, organiseren we een vooraf ingeplande tussenevaluatie.

 • EINDOPLEVERING WERKZAAMHEDEN

  Gebaseerd op het plan en de tussenevaluatie worden de werkzaamheden afgesloten met een gezamenlijke eindoplevering. We gaan voor een feestelijke oplevering: u tevreden, wij tevreden!